Posted April 25, 20204 yr Program Adı: VMware Workstation LiteVersiyon: 10.0.1 Build 1379776Dil: TRLisans: FullDosya Boyutu: 128 Mb (.rar)Rar Pass: bybordoProgram Özelikleri:VMware aynı bilgisayarda disk bölümlendirmeye gerek kalmadan birden fazla işletim sistemine sahip olmak için kullanabileceğiniz bir sanal makine yazılımıdır. Ağ, cihaz kontrolü, dosya paylaşımı, kopyala yapıştır özellikleri, geri alma/ileri alma gibi özellikleri bu sanal makine yazılımı üzerinden çalıştırdıkları işletim sisteminde de kullanabilir ve güvenli bir şekilde işletim sistemini kullanabilirsiniz.Sanal makine yazılımları arasındaki en popüler yazılımlardan birisi olan VMware Workstation ile tek bir bilgisayarda birden fazla işletim sistemine sahip olabilirsiniz.-------------------------------------------------------Kurulum Notları:# Kurulumdan önce virüs vb. programlarınızı kapatmanız tavsiye edilir.# "Kurulum Tamamlandı" yazısını görene kadar bekleyiniz. Spoiler İNDİR
August 2, 20204 yr On 4/26/2020 at 12:04 AM, bugrakulaksz said: Program Adı: VMware Workstation LiteVersiyon: 10.0.1 Build 1379776Dil: TRLisans: FullDosya Boyutu: 128 Mb (.rar)Rar Pass: bybordoProgram Özelikleri:VMware aynı bilgisayarda disk bölümlendirmeye gerek kalmadan birden fazla işletim sistemine sahip olmak için kullanabileceğiniz bir sanal makine yazılımıdır. Ağ, cihaz kontrolü, dosya paylaşımı, kopyala yapıştır özellikleri, geri alma/ileri alma gibi özellikleri bu sanal makine yazılımı üzerinden çalıştırdıkları işletim sisteminde de kullanabilir ve güvenli bir şekilde işletim sistemini kullanabilirsiniz.Sanal makine yazılımları arasındaki en popüler yazılımlardan birisi olan VMware Workstation ile tek bir bilgisayarda birden fazla işletim sistemine sahip olabilirsiniz.-------------------------------------------------------Kurulum Notları:# Kurulumdan önce virüs vb. programlarınızı kapatmanız tavsiye edilir.# "Kurulum Tamamlandı" yazısını görene kadar bekleyiniz. Reveal hidden contents Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.